köpa billiga canada goose jackor

Att växa upp som orm älskare några årtionden sedan, vi och våra kolleger orm fanatiker visste vem experterna var. De var de få människor som vi hade någon sorts kontakt som hade köpa billiga canada goose erfarenhet. Nu är detta inte var ett stort antal människor. Även räknar författarna till de få reptil böcker som vi lyckats hitta i biblioteket, det fanns inte många experter.


"Experience" till oss betydde tillgång till ormar. Du kunde inte få erfarenhet om du inte har ormar. Men det var inte lätt att få ormar tillbaka då. Även lokala ormar var en utmaning att förvärva. Det fanns inga publikationer köpa billiga canada goose jackor i våra lokala bibliotek som beskrivs hur man samlar ormar.


Naturligtvis, i dessa dagar, som på många ställen idag, lokalbefolkningen var övertygade om att ormar var överallt. När vi frågade, skulle de bara sorts punkt till brushiest plats och vifta med handen och förklarar att "där borta är full av dem!" Tyvärr, aldrig funnit vi denna plats som de som avses.


Inte så många år sedan, strävan efter en orm hobby var en ganska isolera livsstil. I vissa extrema fall faktiskt produceras eremiter, människor vars största rädsla var att deras grannar skulle ta reda på vad köpa pälskrage till canada goose som fanns i deras källare. Det var inte på grund av orm hålla var en olaglig hobby då. Det fanns några stads förordningar som anges förbjudna storlekar eller arter inom kommungränserna. Nej, anledningen var att orm djurhållarna inte vill att alla i grannskapet att tro att de var udda.


Det fanns inga färg glansigt magasin. Det fanns ingen sekretessbelagda reklam för reptiler. De flesta av oss växer upp i smalltown Amerika inte har tillgång till, mycket mindre medlemskap,köpa billiga canada goose regionala herpetologiska samhällen. Det fanns inga helgen orm försäljning. Det fanns ytterst få böcker, och det fanns knappast några bilder i de få böcker som vi kunde hitta i offentliga bibliotek. Det var sällsynt att någon djuraffär skulle ha en orm på displayen. Vi kunde inte ens föreställa sig möjligheten att en dag skulle det finnas en Internet med reptil webbplatser som drog i tiotusentals besökare varje månad.


Naturligtvis, då det köpa canada goose online fanns många grossistdjur företag som årligen importeras hundratusentals ormar, andra reptiler, däggdjur och fåglar till US De flesta av dessa importörer var i Florida, men de fanns också i New York och Philadelphia, Texas och Kalifornien. Men dessa företag levererade mestadels djuraffärer i de största städerna, och mycket få importen sipprat ut till mamma-och-pop djuraffärerköpa pälskrage till canada goose i Centralamerika. Dessa reptil grossister skickas ut månatliga prislistor som presenterar artiklar som "boa constrictor på $ 4.00 / fot" eller "kåta paddor för $ 0,60 styck." Men vi aldrig ens misstänkte att de existerade eftersom det också fanns sedan var hemligheter.


Så hårt som det kan vara att tro, orm människor faktiskt hålls orm hemligheter från andra orm människor. När vi startar upp, skulle få Herpers vi visste och några djuraffärer vi spökat aldrig övervägt att ge oss tillgång till namn och adresser till importörer reptil eller grossistföretag. För övrigt skulle de flesta orm djurhållare inte avslöjaköpa canada goose online underhåll och avel hemligheter som de självständigt hade upptäckt. Det fanns massor av hemligheter som vi de underordnade skulle behöva sträva efter att avslöja för oss själva.


Nu, in i andra decenniet av det 21-talet, en överväldigande mängd information om reptiler offentliggörs och lätt tillgänglig. Unga djurhållare kan inte förstå vad en ny vändning detta är. Det finns nu så många böcker, tidskrifter, nyhetsbrev och webbplatser som det skulle vara nästan omöjligt att läsa och absorbera all befintlig information om ormar. Och detta är köpa billiga canada goose jackor problemet. Med så många författare marknadsförs som "experter", hur i hela världen kan unga djurhållare veta vem de verkliga experterna är? I vems information bör de sätter sin lit?